VIP Pets

Vautsi, millaiset hiukset näillä pienillä lemmikeillä onkaan! Nyt pidetään VIP Petseistä huolta ja taiteillaan niille mitä upeimpia kampauksia. Jokainen VIP Pets on erilainen ja ainutlaatuinen persoona ja he viettävät mielellään aikaa yhdessä Fabion ja Fabian hiussalongissa.

Kitoons Suomi YouTube -kanavalta löydät lapsiystävällisiä suomenkielisiä VIP Pets -animaatioita ja monia hauskoja seikkailuja. Astu Kitoons Suomi -maailmaan ja viihdy lempihahmojesi kanssa uusien jaksojen parissa joka viikko! Voit lukea Kitoons Suomi -kanavasta lisää tästä uutisestamme.

Ihanat VIP Pets -hahmot löydät Lelukirjan nettisivuilta!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä.

VIP PETS COLOR BOOST
Värikkäästä shampoopullosta paljastuu Vip Pets -hahmo, jolla on upeat 30 cm pituiset hiukset. Pullosta löytyy tarvikkeet VIP Petsin hiusten värjäämistä ja stailaamista varten ja lisäksi muita ihania yllätyksiä – millaisen tyylin sinä loihdit?

VIP PETS MINI FANS
VIP-lemmikkien minifanit ovat täällä! Ihanat pikkuhahmot ovat piiloutuneet sydänrasioiden sisään upeine hiuksineen. Lisää sydänrasiaan vettä ja saat aikaiseksi taianomaisen sateenkaaren. Rasian sisältä paljastuu kuusi ihanaa yllätystä: pitkähiuksinen minilemmikki ja erilaisia tarvikkeita. Nämä upeat lemmikit rakastavat tyyliä!

KITOONS SUOMI
Hyppää mukaan upeisiin seikkailuihin uusien VIP Pets -ystäviesi kanssa! Katso suomenkielisiä VIP Pets -animaatioita, vieraile Fabion & Fabian hiussalongissa ja loihdi uusi ilme VIP Pets -lemmikeille.