Escape Room

Tunne pakohuonepelin jännitys kotisohvaltasi ja ratkaise vapauttava koodi ajoissa! Pakohuonepelit villitsevät kotimaassa ja maailmalla, mutta nyt voit yrittää paeta kotoa käsin! Sukella itsesi ja läheistesi kanssa Escape Room -pakohuonepelin syövereihin omassa olohuoneessasi. Aika vähenee kovaa vauhtia ja teidän tulee ratkaista nelinumeroiset koodit ennen kuin tunti kuluu loppuun! Oletko valmiina ratkomaan tehtäviä erilaisissa pakohuoneissa?

Lisätietoa jännittävistä Escape Room -peleistä löydät Escape Roomin nettisivuilta ja tietenkin Lelukirjan netistä!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

PERUSPELIT
Peli sisältää tehtävät ja vihjeet pakohuoneisiin. Lisäksi, pelistä riippuen, mukana on joko ajanottajana ja koodien tarkistajana toimiva dekooderi tai vaihtoehtoisesti peliä pelataan Escape Room -mobiiliapplikaation tai mobiilisivuston avulla. Löytyykö tiimistänne tarpeeksi taitoa ja kylmiä hermoja pulmien ratkaisuun? Saatteko koodin selville ajoissa?

PERHEPELIT
Perhepelit ovat yli 10-vuotiaille suunnattuja, seikkailuteemaisia pakohuonepelejä pelattavaksi koko perheen kesken. Taatusti jännittävää ja hauskaa ajanvietettä!

KAHDELLE PELAAJALLE
Lukitse itsesi ja ystäväsi pakohuonepelin ääreen ja ratkaise vapauttava koodi. Peliin tarvitaan älypuhelimeen ladattu pelisovellus tai peruspelin dekooderi. Pakkaus sisältää kaksi 60 min pakohuonetta sekä 15 min esittelypelin.

PALAPELIT
Murhamysteerien ja palapelien ystävät ilahtuvat tästä pakohuoneen ja palapelin nerokkaasta yhdistelmästä. Seuraa tarinaa ja kokoa samalla palapeliä – ratko arvoituksia, niin saat taas lisää paloja. Uniikki pelikonsepti, joka vie mennessään!

LISÄOSAT
Lisäosat ovat pakopelejä, joiden pelaamiseen tarvitset Escape Room -peruspelin dekooderin. Peli sisältää tehtävät ja vihjeet, mutta ei dekooderia.