Geomag

Geomag on maailmanlaajuisesti tunnettu magneettinen rakennussarja, joka koostuu magneettisista sauvoista, teräskuulista ja paneeleista, joista voi rakentaa mitä mielikuvituksellisimpia ja monimutkaisempia rakenteita ja rakennelmia.

Magneettisesta rakentelusta innostuvat kaikki taaperoista, nuoriin ja vanhuksiin. Rakentaminen kehittää lapsen hienomotorisia taitoja ja hahmotuskykyä ja kannustaa kokeilemaan. Aikuisia rakentelussa viehättää rauhoittava käsillä tekeminen sekä luova tapa haastaa ongelmanratkaisukykyä. Geomagin valikoima kattaa monipuoliset rakennussetit kaiken ikäisille: Magicube-ensipalikoista inspiroiviin kimaltaviin rakennussetteihin ja edistyneimmille sopivaan Pro-L-sarjaan.

Kaikki Geomag-tuotteet valmistetaan Sveitsissä kestävistä materiaaleista ja useimmissa tuotteissa on käytetty 100 % kierrätettyä muovia.

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

GEOMAG
Klassiset Geomagin rakennussarjat sisältävät magneettisia tankoja, metallikuulia ja Panels-sarja sisältää myös kierrätysmuovista valmistettuja paneeleja. Magneettien avulla voi rakentaa mielikuvituksellisia muotoja ja kehittää hahmotuskykyä ja luovuutta. Saatavana useita erilaisia!

MAGICUBE
Magicube on innovatiivinen magneettinen rakennussarja pienille lapsille. Värikkäät magneettiset kuutiot tarttuvat toisiinsa kaikilta kuudelta sivulta, mikä mahdollistaa mielikuvitukselliset rakenteluhetket. Saatavilla on useita erilaisia Magicube-tuotteita!

MECHANICS
Mechanics-rakennussarja yhdistää magnetismin voimat mekaniikan maailmaan. Rakennussarja ruokkii rakentajan luovuutta, kekseliäisyyttä ja nerokkuutta. Klassisten magneettisauvojen ja metallikuulien lisäksi mukana on mekaanisia elementtejä, jotka laajentavat leikkimahdollisuuksia.