Toyrock Sport

Oletko valmis kilpailemaan? Me tarjoamme korkealaatuisia Toyrock Sport -urheiluvälineitä ja -pelejä moniin erilaisiin aktiviteetteihin. Pelaa klassikkopelejä, lähde pallopelien vietäväksi tai tutustu uusiin hauskoihin lajeihin. Näillä tarvikkeilla eivät pihapelit käy tylsiksi. Kerää ystäväsi kokoon ja peli alkakoon!

Toyrock Sport -tuotteita löydät kätevästi Lelukirjan nettisivuilta!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

KLASSIKOT
Nyt, jos koskaan, on oikea aika selvittää, kuka taitaa parhaiten kaikkien tuntemat klassikkopelit. Tikanheitto on tarkkuutta vaativa laji, jota voi heittää yksin omia taitoja harjoittaen tai kaverien kanssa kilpaillen. Koko perheen kuulapeli petanque on kesäpäivien klassikko ja frisbeegolf on hauska peli, jossa on tarkoitus heittää frisbee maalikoriin.

PALLOPELIT
Tartu mailaan ja haasta kaverisi vauhdikkaisiin pallopeleihin. Kuka on kentän maalitykki, kun pelataan sählyä, lätkää tai futista? Entä kenen puolella sulkapallo pysyy ilmassa? Pelisetit sisältävät suosittuihin pallopeleihin tarvittavat välineet.

UUDET PELIT JA LAJIT
Tutustu uusiin hauskoihin lajeihin, kuten nopeatempoiseen spike ball -joukkuepeliin, hauskaan jättiyatzyyn ja jalkapallokrokettiin, jossa perinteiset krokettipallot ja mailat on korvattu jalkapalloilla. Yhdessä pelaaminen on hauskaa ajanvietettä koko perheelle!