Cry Babies

Cry Babies -nuket itkevät oikeita kyyneleitä!
Jos Cry Babies -nukelta tipahtaa tutti tai Cry Babies Magic Tears -nukkea painetaan mahasta, alkavat Cry Babies -nuket itkeä oikeita kyyneliä. Suurisilmäisillä ja suloisilla on jokaisella oma uniikki persoonallisuutensa – mikä on sinun suosikkihahmosi? Saatavilla on useita erilaisia nukkeja ja leikkisettejä mielikuvituksellisiin nukkeleikkeihin.

Kitoons Suomi YouTube -kanavalta löydät lapsiystävällisiä suomenkielisiä Cry Babies -videoita ja monia hauskoja seikkailuja. Astu Kitoons Suomi -maailmaan ja viihdy lempihahmojesi kanssa uusien animaatioiden parissa joka viikko. Cry Babies -seikkailut ovat katsottavissa myös Netflixissä!

Voit lukea Kitoons Suomi -kanavasta lisää tästä uutisestamme. Klikkaa Kitoons Suomi YouTube-kanavalle.

Hellyttäviin Cry Babies -nukkeihin voit tutustua lisää Lelukirjan tuotesivuilla  ja Cry Babies -teemasivustolla.

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

CRY BABIES -NUKKE
Suloinen, suurisilmäinen Cry Babies -nukke itkee oikeita kyyneliä, jos sen tutti tipahtaa. Kun nukke alkaa itkeä, laita tutti sen suuhun, niin se rauhoittuu ja alkaa jokellella.

CRY BABIES MAGIC TEARS
Cry Babies Magic Tears -nuket ja lemmikit asuvat omissa pikkutaloissaan. Juota nukkea tai lemmikkiä, purista sitä masusta, niin se tirauttaa oikeita kyyneliä. Useita erilaista tuotteita ja leikkisettejä.

KITOONS SUOMI
Koe ystävyyden voima, empatia ja tiimityö yhdessä Cry Babies Magic Tears -hahmojen kanssa! Katso, kuinka hahmot pitävät hauskaa Magic World -maailmassa suomenkielisissä animaatiojaksoissa.