Revell

Pienoismallien rakentaminen on harrastus, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille!
Revell -pienoismalleja on rakennettu jo lähes sata vuotta ja mallisto uudistuu kaiken aikaa. Easy kits -sarjat soveltuvat perheen pienimille ja rakentamisesta innostuvat voivat jatkaa harrastusta vaativampien rakennussarjojen ja pienoismallien parissa.
Muistathan käyttää alkuperäisiä Revell-tarvikkeita viimeistellessäsi rakentamasi pienoismallit.
Revellin valikoimista löytyvät myös RC (radio-ohjattavat) kulkuneuvot. Avaa pakkaus, lisää paristot ja olet matkalla kohti uusia seikkailuja maassa, merellä tai ilmassa.

Tutustu Revellin tuotteisiin Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

PIENOISMALLIT
Revellillä on monipuolinen ja laaja valikoima autojen, lentokoneiden ja helikopterien, tankkien ja taistelukoneiden ja laivojen pienoismalleja. Revell Model Settien mukana tulee liima, perusmaalit ja siveltimet. Peruspakkauksiin nämä eivät kuulu, vaan ne pitää ostaa erikseen.

RADIO-OHJATTAVAT KULKUNEUVOT
RC-harrastus on hauskaa ajanvietettä ja Revelliltä löytyy monenlaisia kiitureita quadkoptereista katuautoon ja pikaveneeseen.

TARVIKKEET
Revellin laadukkailla siveltimillä, maaleilla, liimoilla ja lisätarvikkeilla pienoismallien kokoaminen sujuu helposti ja tarkasti. Huolellisesti tehdyt yksityiskohdat palkitsevat jälkikäteen!