Clementoni

Clementonin laajasta valikoimasta löytyvät kaikenikäisille laadukkaat pelit!
Palapelit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat täydellisesti yhteensopivia.
Vauvojen ja lasten tuotteet kehittävät hahmotuskykyä ja auttavat oppimaan uusia asioita.Science tuotteet ovat hieman vanhemmille lapsille kehittävä, hauska ja turvallinen tapa päästä tieteen maailmaan.

Tutustu lisää Clementonin valikoimaan klikkaamalla tästä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Ei ole epäilystäkään siitä, etteivät Clementonin palapelien palat sopisi täydellisesti yhteen. Palapelit tarjoavat tekemistä jopa tunneiksi niin lapsille kuin aikuisillekin. Palapelien teosta koituu viihteen lisäksi myös hyötyä, sillä tämä aktiviteetti kehittää lapsen hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä.
Löydä itsellesi sopivimmat kuvat satojen erilaisten joukosta!

Clementoni Robotit
Innovatiiset lelut ovat nousseet suureen suosioon viimeisten vuosien aikana. Leluroboteilla on suuri leikki arvo ja ne kehittävät lasten päättely- ja ongelmanratkaisukykyä. Koodaaminen onkin noussut tulevaisuuden perustaidoksi. Se kehittää lapsen päättelykykyä ja auttaa häntä ymmärtämään, miten ohjelmoitu koodisarja saa aikaan tietynlaisen toiminnon tai reaktion.

Clementoni Science
Lapset oppivat leikkimällä ja ovat luonnostaan uteliaita tutkimaan ja kokeilemaan erilaisia asioita. STEAM- lelut kannustavat lapsia omaehtoiseen ajatteluun ja kokeiluun samalla opettaen lapsia ymmärtämään toiminnan ja lopputuloksen välistä suhdetta. Clementoni Science -settien parissa lapsi oppii monia uusia asioita esim. ihmiskehosta, kemiasta ja biologiasta

Baby Clementoni
Clementonin Baby -sarja sisältää tuotteita niin vastasyntyneille vauvoille kuin hieman isommille taaperoillekin. Ihanan pehmeät Nalle Puh -aiheiset tuotteet sopivat kaikista pienimille perheen jäsenille. Puhuva puuhapädi, formula-auto ja Teddy-nalle opettaa lapselle numeroita, kirjaimia, muotoja ja värejä. Tuotteet puhuvat sekä suomea että ruotsia.