Rollytoys

Maatilaleikit ja isot ajoneuvot ovat lasten ikisuosikkeja ja laadukkaat Rollytoys polkutraktorit ovatkin ilostuttaneet perheen pienimpiä jo yli 50 vuoden ajan. Rollytoys tarjoaa kattavan valikoiman perheen pienimmille sopivia potkutraktoreita ja vähän isompien lasten polkutraktoreita, peräkärryjä, etukuormaajia ja lisävarusteita. Kaikki ajoneuvot ovat ergonomisesti lapsille muotoiltuja, tukevia ja turvallisia käyttää ja mikä tärkeintä, ne näyttävät aivan esikuviltaan! Onpa lapsesi enemmän John Deere -tyyppiä tai perinteisen suomalaisen Valtran fani, Rollytoysilta löydät juuri oikean näköisen traktorin lapsellesi. Tuotteet valmistetaan edelleen Saksassa ja tehtailta valmistuu vuosittain yli 250 000 ajoneuvoa.  

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä. 

POTKUTRAKTORIT
Perheen pienimmät potkuttelevat iloisesti rollyMinitrac-potkutraktorilla! Traktorissa on aukeava konepelti tärkeille tavaroille ja ratissa on töötti. Polvisisennykset takaavat käyttömukavuuden. Hiljaiset renkaat ja peräkoukku.

POLKUTRAKTORIT
Polkutraktori on jokaisen pikkufarmarin unelma! Laadukkaat Rollytoys-polkutraktorit on tehty kestämään kovaa käyttöä ja niissä on säädettävät ja suojatut ketjut. Tukevasta ratista on mukava pitää kiinni ja ohjata kuormia ympäri pihaa. Polkutraktoreita on saatavilla eri lisävarusteilla ja niitä myydään myös erikseen.

PREMIUM VALTRA
Huippulaadukkaassa ja kestävässä Valtra-polkutraktorissa on etukuormaaja, jolla on hauska nostaa, siirtää ja työntää kuormia. Traktorissa on säädettävä istuin, avattava konepelti ja säilytystilaa, tukeva ratti ja hiljaiset renkaat. Saatavilla myös perävaunu, joka myydään erikseen.