Brain Games

Haasta itsesi ratkaisemalla Brain Games -pelejä. Osaatko selvittää pulmakuution vai pelaisitko mieluummin intensiivinen shakkipelin? Olipa valintasi mikä tahansa, aivonystyröitä aktivoivat Brain Games -tuotteet takaavat hauskaa tekemistä tunneiksi!

Brain Games -tuotesarjasta löytyvät sekä tunnetut klassikkolautapelit että uusimmat kuumat hittipelit. Brain Games on myös tunnettu sen pulmakuutiosta, jotka laittavat edistyneimmänkin ongelmaratkaisijan aivot solmuun. Pulmakuutioiden ratkaiseminen parantaa keskittymiskykyä ja lievittää stressiä. Mikä parasta, Brain Games -tuotteet tarjoavat hauskaa ajanvietettä niin yksin kuin yhdessä pelattavaksi!

Huolehdimme vastuullisesta hankinnasta ja suosimme vastuullisuus sertifikaatteja. Brain Games -tuotteiden laatuprosessissa varmistamme laadukkaat raaka-aineet luotettavilta toimittajilta. Tunnistat Brain Games -tuotteet niiden pakkauksen mustasta pohjasta!

Tutustu Brain Games -tuotteisiin tästä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Haasta ystäväsi klassikkopelien äärelle ja selvitä kuka on pelipöydän voittamaton taktikoija. Laita vakaa kätesi ja hermosi koetukselle Huojuva Torni -pelissä tai hio strategiasi kuntoon kaikkien tuntemassa klassikkopelissä Shakissa.

Brain Games on ajan tasalla kuumimmista hittipeleistä! Valitsetko suuren suosion saaneen Pop to Win it! -pelin vai kokeilisitko uutta Puck Game kiekkopeliä? Nämä pelit ovat nopeatempoisia ja älykkyyttä vaativia, eikä niiden sääntöjen opetteluun mene muutamaa minuuttia pidempään.

Brain Games haastaa aivot pohtimaan ja ratkaisemaan erilaisia tehtäviä. Laaja valikoima pulmakuutioita tarjoaa erilaisia haasteita pelaajille vaikeustasosta toiseen. Pulmakuutiota pyöritellessä vierähtää hetki jos toinenkin, ja niiden tekeminen aktivoi hoksottimet ja sormet liikkeelle.