Toyrock Summer

Mitä olisi kesä ilman saippuakuplia ja pihapelejä? –Talvi.

Varustaudu kesäisiin aktiviteetteihin Toyrock Summer -valikoiman tuotteiden kanssa! Enää ei tarvitse suunnata kauas pitääkseen hauskaa, sillä kotipihan leikkikenttä tarjoaa monia vaihtoehtoja niin rauhallisemmille leikkijöille kuin naapuruston hurjapäillekin!
Toyrockin laajasta valikoimasta löydät kesäkuukausien jokaiselle päivälle omat huvit. Muutetaan tylsimmät mökkiviikonloput railakkaiksi ja sateiset päivät naurun raikuviksi – ei enää mälsiä kesäpäiviä, eihän?

Lue lisää Toyrock Summer -tuotteista Lelukirjan nettisivuilta.

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

KIIPEILYVÄLINEET
Köysitikkaita pitkin voi kiivetä vaikka puussa olevaan majaan! Toyrock Summer tikkaat, kolmiotikkaat ja kiipeilyköysi ovat mahtava lisä kesäpäivän leikkeihin perheen huimapäille.

SAIPPUAKUPLAT
Saippuakuplat kuuluvat kesään! Toyrock Summer -tuotevalikoimasta löydät monia erilaisia saippuakuplatuotteita lämpimien kesäpäivien leikkeihin.

PIHAPELIT
Hole-in-one! Iloisen värikäs minigolf-setti on pienten golffarien mieleen. Pakkaus sisältää neljä mailaa, neljä palloa ja hauskoja eläimen ja kasvien muotoisia esteitä ja maaleja palloille. Oletko valmis pelaamaan?