Disney Frozen

Supersuosituista Disney Frozen-elokuvista tutut jääkuningattaret Elsa ja Anna ovat ihastuttaneet jäänhuuruisilla seikkailuillaan faneja ympäri maailmaa jo kymmenen vuoden ajan. Rohkea ja lämminsydäminen Anna ja voimakastahtoinen Elsa ovat itsenäisiä ja määrätietoisia Arendellin valtakunnan kuningattaria, jotka kokevat mitä uskomattomampia seikkailuja. He joutuvat kohtaamaan haasteita, jotka koettelevat sisarusten välistä rakkautta ja pakottavat heidät kohtaamaan omat pelkonsa ja itsensä. Rohkeutensa ja ystäviensä avulla he kuitenkin ylittävät esteet ja oppivat, että sisarusten välinen rakkaus on suuri voima, joka kantaa heitä läpi elämän.

Disney Frozen -nuket muistuttavat hätkähdyttävän hyvin elokuvista tuttuja esikuviaan ja niiden yksityiskohtiin on panostettu: siskokset Anna ja Elsa muistuttavat toisiaan, mutta heillä on silti omat tunnistettavat piirteensä: hiukset, silmien väri, pisamat ja ihon sävy.

Valikoima sisältää laadukkaita muotinukkeja, pienempiä mininukkeja, supersuosittuja Snow Color Reveal -yllätysnukkeja ja mitä upeampia leikkisettejä. Kaikki juuri niin kuin ne elokuvista muistamme!

Tutustu Disney Frozen-nukkevalikoimaan Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ole meihin yhteydessä!

DISNEY FROZEN ELSA
Jääkuningatar Elsalla on yllään ensimmäisestä elokuvasta tuttu jäänsininen hame ja viitta. Elä huurteiset seikkailut aina uudelleen ja uudelleen!

SNOW COLOR REVEAL
Avaa jäinen yllätys ja paljasta lumen seasta Frozen-nukke! Yllätyspakkauksessa on kuusi Frozen-teemaista yllätystä: nukke, viitta, pikku ystävä, kaksi tarviketta ja leikkijälle oma sormus.

SINGING DOLLS
Frozen Huurteinen seikkailu -elokuvan jääkuningattaret Elsa ja Anna soittavat elokuvasta tutun sävelmän, kun painat mekossa olevaa nappia. Nukeilla on irrotettavat kengät ja liikuteltavat nivelet.