Monster High

Monster High -muotinukkesarja rohkaisee kaikenikäisiä fanejaan olemaan rohkeasti omia itsejään – anna sisäisen hirviösi loistaa! Nämä supersuositut, persoonalliset muotinuket ovat saaneet inspiraationsa hirviö- ja kauhuelokuvista, ihmissusista, vampyyreista ja muista erilaisista tarulennoista. Jokaisella Monster High -hahmolla on oma vahva ja persoonallinen tyyli, joka ilmenee niin heidän hiustyyleissään, asuissaan, asusteissaan ja jopa karmean ihanissa lemmikeissään. Monster High -nukeissa on runsaasti viimeisteltyjä yksityiskohtia, jotka viimeistään erottavat ne muista muotinukeista.

Monster High’n käytävät ovat täynnä ihmissusia, vampyyreja, merieläimiä ja paljon muuta – täällä kaikki kuuluvat joukkoon!

Tutustu Monster High -valikoimaamme osoitteessa Lelukirja.fi!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä.

MONSTER HIGH -MUOTINUKKE
Iik! Karmaisevan ihanat ja supersuositut Monster High -nuket ovat palanneet! Nukella on näyttävän persoonallinen tyyli, upeat hiukset ja asuun sopivat korut. Nukella on liikuteltavat nivelet. Mukana myös pikkulemmikki ja persoonallisia asusteita. Saatavilla useita erilaisia.

MONSTER HIGH SKULLTIMATE SECRETS
Monster High’n oppilaiden vaatekaapin lukittavista lokeroista paljastuu karmean upeita vaatteita ja asusteita kymmeniin eri tyyleihin. Pakkaus sisältää Monster High -muotinuken, vaatekaapin, vaatteita ja asusteita. Yhteensä yli 15 osaa.

MONSTER HIGH NETFLIXISSÄ
Monster High Clawdeenin, Draculauran, Frankie Steinin ja muiden monsteriystävien seikkailuja Monster High’n lukiossa voi nähdä uudessa animaatiosarjassa ja live-action-elokuvassa.