Barbie

Kestosuosikki Barbie ei jätä ketään kylmäksi! Ajaton klassikkonukke seuraa aikaansa ja muuntuu viimeisimpien trendien mukana. Hän voi olla palomies tai toimittaja – sinä päätät, sillä kaikki on Barbien sanoman mukaan mahdollista!

Maailman tunnetuin muotinukke Barbie esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran vuonna 1959. Vuosien varrella Barbie on toiminut useissa ammateissa, harrastanut monenlaista, hoitanut eläinystäviään ja pitänyt hauskaa ystäviensä seurassa. Mikä tahansa on mahdollista Barbien maailmassa ja tämä ajatus siirtyy myös lastenhuoneisiin pinkinsävyisen unelman ja rajattoman mielikuvituksen saattelemana. Monipuolisuutensa vuoksi Barbie ansaitsee paikkansa lastenhuoneen suosikkileluna ja keräilyaarteena.

 

Tuotelinjat

♥ Barbie seikkailee avaruudessa

♥ Dreamtopia

♥ I can be anything

♥ Fashion and beauty

♥ Family

♥ Estate

Barbien seurassa voit tutustua uusiin ammatteihin leikin lomassa. Barbiella on tunnetusti ollut monta ammattia ja hän ihastuttaa meitä uusilla ammateillaan jatkossakin. Uranuken asu ja ammattiin kuuluvat yksityiskohdat ja tarvikkeet auttavat lasta oman toiveammatin löytymisessä.

Barbie Color Reveal on vihdoin täällä! Maailmalla menestynyt Barbie Color Reveal on rantautunut nyt myös Suomeen! Barbie yllättää – monta kertaa. Poista nuken pinnalla oleva maali pesemällä se lämpimällä vedellä. Pesu kylmällä vedellä paljastaa kasvot ja hiukset. Yllätyspusseista paljastuvat Barbien peruukki sekä hame ja kengät. Nukkeja on useita erilaisia – minkä sinä saat?

Netflixin Barbie Dreamhouse Adventures -sarjasta tutut hahmot on saatavilla nyt Barbie-nukkeina. Matkailijanuket ja helikopteri myydään kaikki erikseen. Saatavuus voi vaihdella.

Barbie Dreamtopia Sparkle Lights Mermaid – ihana merenneito tuo ripauksen taikaa leikkeihin. Kasta pyrstö veteen tai paina nappia ja pyrstöön syttyy valoja ja se heilahtelee. Merenneidon pitkiä hiuksia koristaa tiara ja sen läpikuultavassa pyrstössä on kauniita kuvioita. Barbie – voit olla mitä tahansa!