Vet Squad

Hyppää mukaan seikkailuihin näiden eläinlääkäriystävysten kanssa! Emily, Ava, Yara ja Robin ovat ammattitaitoisia eläinlääkäreitä, joiden tehtävänä on auttaa pulassa olevia eläimiä. Heidän omistamilla kulkuneuvoilla pärjää missä tahansa ympäristössä: Yaralla on safariauto vaativaan maastoon, Robin lentää helikopterilla ilmojen halki, Emily kiirehtii pikaveneellä riutalle ja Avalla on metsässä kulkeva maasturi. Jos vastaan tulee ongelmia, ne ratkaistaan yhdessä tiimityöllä. Tule mukaan eläinlääkärileikkiin ja pidä huolta ihanista eläimistä!

Tutustu Vet Squad tuotteisiin tästä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Vet Squad hoitaa haavoittuneet eläimet taas kuntoon! Osalla eläimistä on mukana sidetarvike. Toisten eläinten haavat hoidetaan lämpimällä vedellä, jolloin haavat katoavat. Pakkaus sisältää joko kaksi tai viisi eläintä, ämpärin ja sienen. Useita erilaisia.

Vet Squadin eläinlääkärit ovat liikkeellä! Robin lentää helikopterilla pelastustehtäviin ja toimii yläilmojen apurina, kun Yara saapuu paikalle safariautollaan halliten maastot kuin omat taskunsa. Ajoneuvojen ominaisuuksien ja leikkisettien lisätarvikkeiden ansiosta eläinten auttaminen onnistuu olosuhteista huolimatta.

Kun eläin loukkaantuu, Vet Squad on paikalla! Vet Squadin eläinklinikalla voit mitata, punnita ja käyttää sydänmonitoria ja röntgenlaitetta. Setti sisältää klinikan, James-eläinlääkärin, viisi hoitoa kaipaavaa eläintä ja erilaisia hoitovälineitä.