Jiggly Pets

Täältä tulevat Jiggly Petsit! Jiggly Pets -hahmot ovat vekkuleita viidakon eläimiä, jotka rakastavat tanssia ja hytkyä musiikin tahtiin. Niillä on hauskasti heiluva ja ihanasti venyvä turkki ja jokaisella oma tunnussävelmä ja mahtavat tanssiliikkeet. Jiggly Pets -hahmot saavat jokaisen nauramaan ja tanssimaan mukana – hauskimmat tanssibileet ovat jo käynnissä, tervetuloa mukaan!

Tutustu näihin mainioihin hahmoihin osoitteessa Lelukirja.fi!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä. 

TAN TAN ORANKI
Tan Tan -oranki tanssii ja hytkyy, niin että koko viidakko raikuu! Iloisen letkeä oranki tanssii ja heiluttaa peppuaan hauskasti musiikin tahtiin. Sen turkki on ihanan venyvää ja sillä on päässään coolit aurinkolasit.

NORSU
Vekkuli norsu haluaa tanssia kanssasi! Taputa norsua päähän, niin se lähtee liikkeelle ja nostelee kärsäänsä iloisen musiikin ja äänten tahdissa. Sillä on hauska venyvä turkki, joka heiluu sen liikkuessa.

DINO
Tämä varsin hulvaton dino tömistelee musiikin tahdissa, karjuu (vaiko laulaa?) hurjasti ja heiluttaa harjaansa, kun taputat sitä päästä! Dinolla on punainen venyvä harja, jota on hauska silitellä ja venytellä.