Hot Wheels

Hot Wheels -autot ovat huristelleet pikkuautoilijoiden sydämiin jo yli 50 vuoden ajan. Metallista ja muovista valmistettujen pikkuautojen valikoima sisältää oikeiden autojen tarkkoja pienoismalleja ja esimerkiksi Walt Disney Pixarin Autot-elokuvasta ja Mario Kart -videopelistä tuttuja mielikuvituksellisia menopelejä. Valikoimassa on lisäksi hurjapäille suunnattuja Monster Trucks -monsteriautoja ja RC-autoja, joiden suuret renkaat mahdollistavat hienoimmatkin stunttitemput.

Autojen ympärille rakentuu kokonainen vauhdin ja hurjien tilanteiden maailma erilaisten autoratojen, leikkisettien ja parkkitalojen avulla. Kaikki rataosat ovat keskenään yhteensopivia, joten mahdollisuudet rakentaa ja ajaa erilaisia hurjasteluajoja ovat lähes rajattomat!

Ota ohjat käsiisi ja kurvaa mielikuvituksellisiin leikkeihin kautta aikojen suosituimpien pikkuautojen saattelemana!

Tutustu Hot Wheels -valikoimaan Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä.

Hot Wheels -pikkuautoja löytyy satoja erilaisia mitä mielikuvituksellisimpiin autoleikkeihin. Tarkat pienoismallit, elokuvista ja peleistä tutut menopelit ja erilaiset kuljetusrekat muodostavat mahtavan kokonaisuuden, jota täydentävät hauskat parkkitalot! Onneksi leikeissä pätevät omat liikennesäännöt, sillä nyt on luvassa vauhdin hurmaa!

TRACK BUILDER
Hot Wheels Track Builder -osia yhdistämällä rakennat rajattomasti erilaisia ratayhdistelmiä. Huimilla hyppyreillä ja mahtavilla silmukoilla kokeilet vauhdikkaimmat temput ja ajat jännittävimmät kisat!

MONSTER TRUCKS
Rapa roiskuu ja pelti rytisee, kun Hot Wheels -monsteriautot ampaisevat matkaan. Upeasti koristelluissa autoissa on suuret pyörät ja pomppuista menoa kestävä jousitus, joiden ansiosta tämä menopeli on pysäyttämätön!

RC-AUTOT
Nyt on aika kiihdyttää vauhtia ja laittaa omat rajat koetukselle! Hot Wheels kauko-ohjattavilla autoilla on hauska kisailla tai kokeilla erilaisia hurjia temppuja. Rakenna monsteriautolle mahtava stunttiareena ja jyristele menemään tai kiihdytä kilpurisi jännittävän kisaan. Hot Wheels RC-autot tarjoavat vauhdin hurmaa ja hauskoja hetkiä!

HOT WHEELS SKATE
Hot Wheels Skate on täynnä sormiskeittailun vauhtia, trikkejä ja rentoa meininkiä. Saatavilla useita erilaisia sormiskeittilautoja ja leikkisettejä, joiden suunnittelussa on ollut mukana skeittilegenda Tony Hawk!