Hot Wheels

Jo yli 50 vuotta Hot Wheels -autot ovat ajaneet pikkuautoilijoiden sydämiin. Metallista ja muovista valmistettujen pikkuautojen valikoima sisältää oikeiden autojen tarkkoja pienoismalleja ja mielikuvituksellisia menopelejä mm. Monster Jam, Star Wars ja Batman aiheisina. Autojen ympärille rakentuu kokonainen vauhdin ja hurjien tilanteiden maailma erilaisten rataosien ja leikkisettien avulla. Ota ohjat käsiisi ja kurvaa mielikuvituksellisiin leikkeihin kautta aikojen suosituimpien pikkuautojen saattelemana!

Tutustu Hot Wheels valikoimaan täällä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Hot Wheels L&S Monster Action Sharkruiser
Kitaansa aukova Hot Wheels Sharkruiser -kilpuri on taatusti pikkkuautomaailman hurjin ilmestys. Kilpurissa on valo- ja äänitehosteita sekä moottori vauhtia antamassa. Nyt mennään eikä meinata!

Hot Wheels Monster Trucks
Rapa roiskuu ja pelti rytisee, kun Hot Wheels monsteriauto ampaisee matkaan. Upeasti koristellussa autossa on suuret pyörät ja vahva kitkamoottori, joiden ansiosta tämä menopeli on pysäyttämätön!

Hot Wheels Track Builder Unlimited Loop Kicker
Track Builder -osia yhdistämällä rakennat rajattomasti erilaisia ratayhdistelmiä. Säädettävä kurviosa lisää rataasi U-käännöksen tai loivemman kurvin ja tekee autoleikistä entistä hauskempaa.