Toyrock Oy on myynyt enemmistöosuuden Evolver-rahastolle

Toyrock Oy on 23. toukokuuta 2022 tehdyssä kaupassa myynyt enemmistöosuuden Toyrock Oy:stä Evolver Fund I rahastolle. Toyrockin perustaja ja toimitusjohtaja Mika Kalpamaa jatkaa roolissaan ja myös edelleen yhtiön merkittävänä osakkeenomistajana.

”Suomalaisen lelualan vähittäisliikkeiden luotettavana kumppanina haluamme olla innovatiivisia, vastuullisia sekä jatkuvasti kehittyviä. Yhdistämällä voimamme Evolverin kanssa saamme lisäresursseja sekä -työkaluja, joita tarvitsemme kiihdyttääksemme nykyistä kasvuamme ja kansainvälistymistavoitteitamme. Tämän lisäksi Evolver uutena kumppanina vahvistaa entisestään rooliamme kotimarkkinoilla sekä kykyämme palvella asiakkaitamme ja päämiehiämme entistäkin paremmalla tavalla” – Mika Kalpamaa kommentoi.

“Toyrock on tehnyt itsestään alan johtavan toimijan yhdistämällä globaalit päämiehet sekä suomalaiset vähittäisliikkeet, samalla jatkuvasti kehittyen markkinoita nopeammin. Evolverin strategiana on liittoutua yhteen lahjakkaiden yrittäjien kanssa ja investoida erinomaisesti suoriutuviin kasvuyhtiöihin. Olemme äärimmäisen vaikuttuneita, mitä Mika ja Toyrockin henkilöstö ovat saavuttaneet yhdessä. Näemme Toyrockin erinomaisena yhtiönä, jolla on loistavat mahdollisuudet kasvaa edelleen sekä orgaanisesti että yhdistämällä voimia muiden alalla toimivien yritysten kanssa.” – Lasse Kittelsen, Managing Partner Evolver.

Toyrockin toiminta asiakkaiden kanssa jatkuu normaaliin tapaan. Entistä vahvempana toimijana odotamme innolla uusia mahdollisuuksia palvella ja tehdä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Lisätietoja:

  • Mika Kalpamaa, CEO, Toyrock Oy, puh. +358 50 5147031, mika@toyrock.fi
  • Lasse Kittelsen, Managing Partner, Evolver Equity Ab, puh. +358 40 762 1230, lasse.kittelsen@evolverequity.com

www.evolverequity.com