Escape Room -pakohuonepelit

2010-luvulla maailmanlaajuiseen suosioon nousseet pakopelihuoneet ovat monien ystävysten, työporukoiden ja perheiden suosikkipaikkoja, kun mietitään jotain kivaa yhteistä tekemistä. Muutamia vuosia sitten markkinoille tuodut Escape Room -kotipakopelit olivat heti jättimenestys, eikä suosiolle näy loppua.

Escape Room -pakohuonepelien idea on ratkaista tarvittavat koodit annettujen vihjeiden avulla ennen kuin annettu 60 minuutin peliaika päättyy. Vihjeiden ratkaiseminen haastaa pelaajien tiimipelitaitoja, loogista päättelykykyä, hahmottamista ja nopeita hoksottimia. Pelaamisessa käytetään apuna pelin mukana tulevaa dekooderia, joka toimii sekä ajanottajana, että koodien tarkistajana tai vaihtoehtoisesti Escape Room -applikaatiota tai mobiilisivustoa.

Jokaisessa pelissä on oma teemansa. Perhepelit, jotka on suunnattu yli 10-vuotiaille, ovat enemmän seikkailuteemaisia ja lisäksi erikoisuutena löytyy aivan uniikki pelikonsepti, jossa on yhdistetty pakohuonepeli ja palapeli. Aikuisille, yli 16-vuotiaille, suunnatut pelit pelataan selvästi jännittävämpien teemojen äärellä. Ja löytyy valikoimasta myös kauhuteemaisia pakohuonepelejä kaikkein kylmähermoisimmille pelaajille.

Jos peli osoittautuu liian haastavaksi tai jotkut vihjeet jäävät mietityttämään, osoitteesta escaperoomthegame.com löytyy jokaisen pelin läpipeluuohjeet vihjeineen. Sivustolta pystyy myös tulostamaan peliin uudet osat edellisessä pelissä käytettyjen tilalle, jos pelin haluaa antaa vaikka ystävilleen pelattavaksi tai sitten kisata joukkueittain siitä, kenen joukkue selvittää pelin nopeiten!

Aika vähenee kovaa vauhtia ja koodit tulee ratkaista ennen kuin aika loppuu! Oletko valmis haasteeseen?

Tutustu tarkemmin Escape Room -peleihin tuotesivuillamme ja  Lelukirjan nettisivuilla.