Barbie Color Reveal on vihdoin täällä!

Maailmalla menestynyt Barbie Color Reveal on rantautunut nyt myös Suomeen! Barbie yllättää – monta kertaa.

Siitä saakka, kun Barbien luotiin vuonna 1959 on se innovoinut koko lelukategoriaa. Barbie uusiutuu kerta toisensa jälkeen ja tämäkään kerta ei ole poikkeus. Barbie Color Reveal on tästä hyvä esimerkki, sillä et voi tietää minkä tyylinen nukke sinulle tulee. Vaaleanpunainen nukke paljastaa oman tyylinsä, kun sitä sekoittaa vedessä ja tämä jos joku luo wow -efektin ja fiilis on kuin lahjapakettia avattaessa.

 

 

Barbie uudistuu kerta toisensa jälkeen

Barbie nuket ovat nyt päässeet yllätysnukkejen suosiokisaan mukaan ja vielä menestyvällä sijalla! Näillä nukeilla on mielenkiintoiset omat piirteensä ja ne paljastuvat vasta peitevärin poistuttua. Jokaisella nukella on personoitu uimapuku ja yllätyspusseista paljastuvat vaatteet sekä peruukki luovat Barbielle muodikkaan kokonaisuuden.

” Color Reveal hyödyntää tärkeimpiä trendejä, joita lapset rakastavat – samalla rohkaisten käyttämään omaa mielikuvitustaan. 

Kirkas putkimainen pakkaus erottuu edukseen lelukäytävässä. Ensimmäisen sarjan eläintyyliset pakkaukset näyttävät ulospäin jokainen samalta, mutta tyylien ja muodin kanssa saa luotua jokaiselle Barbielle oman tarinan.

Barbie Color Reveal nyt kaupoissa!

Lue lisää Barbien maailmasta suoraan brändisivuilta.