Toyrock Oy ostaa PS-Lelut Oy:n liiketoiminnan

Toyrock Oy on tänään solmitulla kaupalla ostanut PS-Lelut Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Toyrock Oy edustaa jatkossa Suomen markkinoilla Sohni-Wicken, Rolly – Toysin, Ferbedon ja Unicen tuotemerkkejä. Liiketoiminta siirtyy 23.10.2020 alkaen Toyrock Oy:lle.

”Liiketoimintakauppa vahvistaa Toyrock Oy:n asemaa Suomen lelumarkkinoilla ja tukee yhtiön kasvustrategiaa täydentämällä tuotevalikoimaa laadukkailla ja kaupallisilla tuotteilla. Laajemmalla valikoimalla kykenemme palvelemaan sekä nykyisiä että uusia asiakkaita merkittävästi paremmin.” kommentoi toimitusjohtaja Mika Kalpamaa tehtyä kauppaa.

”Tuntui oikealta hetkeltä luopua liiketoiminnasta, varsinkin kun jatkaja on alan johtava toimija ja asiakkaille tuttu hyvä yhteistyökumppani. On helppoa jättää tuotteiden myynti Toyrockin käsiin. Voimme luottaa, että toimintamme laatukriteerit pysyvät edelleen korkealla tasolla ja Toyrockilla on hyvät mahdollisuudet myös kasvattaa ja kehittää eteenpäin liiketoimintaa. Kiitämme asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme sekä muita yhteistyökumppaneitamme lämpimästä yhteistyöstä” kommentoi Toimitusjohtaja Pirkko Sagulin PS-Lelut Oy:stä.

Lisätietoja:

Toyrock Oy, Toimitusjohtaja Mika Kalpamaa (mika (a) toyrock.fi)

PS-Lelut Oy, Toimitusjohtaja Pirkko Sagulin (pirkko.sagulin (a) ps-lelut.fi)

Yritysinfo

PS-Lelut Oy on Mäntsälässä toimiva lelujen maahantuonnin ammattilainen, joka on erikoistunut ulko- ja sisäkäyttöön valmistettuihin muovileluihin. Tuotemerkit ovat markkinajohtajia omissa tuoteryhmissään.

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen perheyritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta – ”peruskalliota”. Haluamme sen kuvastavan myös vakaata ja luotettavaa toimintatapaa, jonka pohjalta asiakkaat voivat rakentaa hyvän yhteistyön kanssamme.

Toyrockin valikoimassa on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien tuotteita ja tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Mattel-brändit Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Bestwayn uimalelut, ja Revellin pienoismallit ja RC-tuotteet.