Toyrock aloittaa Teddykompanietin jakelijana Suomessa!

Toyrockin kasvu pohjoismaisilla markkinoilla jatkuu, kun Teddykompanietin jakeluoikeudet siirtyivät tammikuussa Toyrockille. Ruotsalaisen pehmoleluvalmistajan Teddykompanietin huippulaadukas ja trendikäs pehmoleluvalikoima on suunniteltu vastaamaan nykypäivän kuluttajien vaatimuksiin niin laadun, kestävyyden kuin hinnankin osalta. Valikoima kattaa monia erilaisia pehmoleluja, nalleja, kaneja, koiria, vauvaperheen suosikkipehmoja Diinglisarnoja ja monia muita. Yhteistä näillä kaikille on silkkisen pehmeä turkki, ainutlaatuinen muotoilu ja korkeat turvallisuusstandardit.

”Teddykompaniet tukee Toyrock Groupin strategista kasvua Pohjoismaissa ja on upea ja laadukas lisä pehmolelu- ja vauvaleluportfolioomme” kertoo Matias Nyberg, Wholesale & Category Director.

Lisätietoja: Matias Nyberg

Teddykompaniet Båstad on yli 30 vuotta sitten perustettu ruotsalainen pehmoleluja valmistava yritys. Teddykompanietin pehmolelut ovat tunnettuja klassisesta skandinaavisesta muotoilustaan, korkeasta laadustaan ja pehmeistä ja turvallisista materiaaleistaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.