Toyrock börjar distribuera Teddykompaniet i Finland!

Toyrocks tillväxt på den nordiska marknaden fortsätter då distributionen av Teddykompaniets produkter övergick till Toyrock i januari. Den svenska mjukisdjurstillverkaren Teddykompaniets högkvalitativa och trendiga sortiment av mjukisdjur är utformat för att möta kraven från dagens konsumenter vad gäller kvalitet, hållbarhet och pris. Sortimentet omfattar en mängd olika typer av gosedjur som björnar, kaniner, hundar, favoritgosedjur för familjens små såsom Diinglisar och många fler. Gemensamt för dem alla är den silkeslena pälsen, unika designen samt höga säkerhetsstandarder.

“Teddykompaniet stöder Toyrock Groups strategiska tillväxt i Norden och utgör ett fantastiskt och kvalitativt tillskott till vårt sortiment av gosedjur och babyleksaker”, säger Matias Nyberg, Wholesale & Category Director. 

Ytterligare information: Matias Nyberg

Teddykompaniet Båstad är ett svenskt företag som tillverkar gosedjur och grundades för över 30 år sedan. Teddykompaniets gosedjur är kända för sin klassiska skandinaviska design, höga kvalitet, mjuka och säkra material samt utmärkta prisvärdhet.