Scruff-a-Luvs

Supersuositut Scruff-a-Luvs hylätyt pehmolelut odottavat huolenpitoasi! Lämpimän kylvyn jälkeen kuivaa ja harjaa uuden lemmikkisi turkki pehmeäksi niin selvität, kenet olet pelastanut. Jokaisella Scruff-A-Luv -ystävällä on oma kaulus ja tunniste, joten voit tehdä adoptiotodistuksen ja antaa lemmikillesi nimen. Huomaa kuinka nuhjuinen karvapallo muuntuu suloiseksi lemmikiksi. Kenet sinä pelastat?

Tutustu lisää suloiseen valikoimaan täällä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Scruff-a-Luvs Friends
Hoivaa ja rakasta Scruff-a-Luvs Friends karvapalloa ja se muuntuu suloiseksi kissaksi, koiraksi tai hevoseksi. Pakkauksen mukana tulee yllätyslemmikin lisäksi kampa, tarvikkeet ja adoptiotodistus – näillä saat hoidettua ihanan lemmikin kuntoon!

Scruff-a-luvs Perhe
Hylätty eläinperhe odottaa huolenpitoasi. Avaa pakkaus, pese nuhjuinen karvapallo ja yllätykset seuraavat toinen toistaan. Paljasta lemmikkien väri, määrä ja sukupuoli ja pentujen silmien väri. Myös pakkauksen tarvikkeet ovat yllätys.

Scruff-a-Luvs Friends Tuoksuva Lemmikki
Autetaan hukassa olevia! Hylätty karvapallo odottaa jälleen huolenpitoasi. Kun peset lemmikkisi, ilmaan leijuu herkullinen tuoksu samalla kun paljastuu, onko lemmikkisi kissa, koira vai possu. Pakkaus sisältää lemmikin, adoptiotodistuksen, kamman, pannan ja hiusklipsin.

Scruff-a-Luvs Friends Fantasy Lemmikki
Maailma on kohdellut tätä nuhjuista karvapalloa kaltoin, ja sen siivetkin ovat menneet rikki. Pese ja hoida lemmikki terveeksi sekä korjaa sen siivet. Pakkaus sisältää satuolennon, jolla on siipien lisäksi kimalteleva turkki.

Scruff-a-Luvs Surprise Pikkulemmikki
Avaa laukku ja sen sisältä paljastuu pieni potilas. Tee laukusta peti ja peittele uusi ystäväsi lämpimästi. Hoida pikkulemmikki terveeksi ja siitä tulee uusi paras ystäväsi. Useita erilaisia eläimiä.