Scruff-a-Luvs

Supersuositut Scruff-a-Luvs hylätyt pehmolelut odottavat huolenpitoasi! Lämpimän kylvyn jälkeen kuivaa ja harjaa uuden lemmikkisi turkki pehmeäksi niin sinulle selviää, kenet olet pelastanut. Jokaisella Scruff-a-Luv -ystävällä on oma kaulapanta ja tunniste, joten voit tehdä adoptiotodistuksen ja antaa lemmikillesi nimen. Huomaa kuinka nuhjuinen karvapallo muuntuu suloiseksi lemmikiksi. Kenet sinä pelastat?

Tutustu suloiseen valikoimaan Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

Scruffaluvs on nyt merenneito! Hylätty karvapallo odottaa huolenpitoa ja kylpyä. Pelasta Scruffaluvs ja ihastu sen hienoon kimaltavaan pyrstöön! Mikä merenneito yllättää sinut – saatko kissan, koiran vai kanin? Myös saatavilla pikkumerenneitoja!

 

Scruff-a-Luvs Friends
Hoivaa ja rakasta Scruff-a-Luvs Friends karvapalloa ja se muuntuu suloiseksi kissaksi, koiraksi tai hevoseksi. Pakkauksen mukana tulee yllätyslemmikin lisäksi kampa, tarvikkeet ja adoptiotodistus – näillä saat hoidettua ihanan lemmikin kuntoon!

Scruff-a-luvs Perhe
Hylätty eläinperhe odottaa huolenpitoasi. Avaa pakkaus, pese nuhjuinen karvapallo ja yllätykset seuraavat toinen toistaan. Paljasta lemmikkien väri, määrä ja sukupuoli ja pentujen silmien väri. Myös pakkauksen tarvikkeet ovat yllätys.

Scruff-a-Luvs Surprise Pikkulemmikki
Avaa laukku ja sen sisältä paljastuu pieni potilas. Tee laukusta peti ja peittele uusi ystäväsi lämpimästi. Hoida pikkulemmikki terveeksi ja siitä tulee uusi paras ystäväsi. Useita erilaisia eläimiä.