Waboba

Waboba Octzilla -pallon pomput uhmaavat painovoimaa korkeudellaan ja pallon epätasainen pinta saa pallon pomppaamaan arvaamattomiin suuntiin! Waboba tarjoaa huikean tuotevalikoiman, joka muuttaa minkä tahansa paikan pelikentäksi. Valikoima kattaa huikeapomppuiset pallot maalle ja veteen ja mahtavilla lento-ominaisuuksilla varustetut Wingman-frisbeet. Pelaa missä ja milloin vain – selityksille ei ole aikaa, kun leikkikenttä kulkee pallojesi mukana!

Waboban tuotteita löydät Lelukirjan netistä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

WABOBA EXTREME
Alkuperäinen veden pinnalta pomppaava Waboba Extreme on kestävä ja juuri sopivan kokoinen pysyäkseen mukana kesäpäivän riennoissa.

WABOBA MOON BALL
Waboba Moon Ball pomppaa taivaisiin painovoimaa uhaten. Mahtavat pomput ja koukuttavat pompahdusäänet takaavat hauskat hetket. Saatavilla myös led-valaistu Waboba Moonshine, jota on jännittävä pomputella hämärtyvässä illassa.

EKOLOGISET TUOTTEET
Ympäristöystävälliset Waboban tuotteet on valmistettu kestävistä raaka-aineista, kuten juuttikasvista, kumipuusta, männystä ja lehmuksesta. Waboba lahjoittaa osan tuotoistaan organisaatioille, jotka suojelevat ja kunnostavat ympäristöä.