Smashers

Smash! Tervetuloa SMASHERS -maailmaan, jossa murskaus ei lopu koskaan! Mitä Smashball sisältää? Heitä, murskaa ja ylläty! Yli 100 hauskasta figuurista kokoat oman vauhdikkaan jengisi, jonka kanssa voit kilpailla kavereitasi vastaan.

Tutustu lisää Smashers -tuotteisiin täällä!
Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Smash! Hajota dinosauruksen muna, jonka sisältä paljastuu zombiedino, mutanttidino, robottidino tai jokin muu yli 100 erilaisesta dinofiguurista. Dinomunan voi koota uudestaan ja hajottamisleikki jatkuu… Mahtava Smashers Epic Dino Egg -jättimuna vie sinut dinojen aikaan. Kaiva esiin fossiilin osat hiekan, puttyn, liman, kiven ja kylpypommin sisältä ja kokoa osista upea dinofossiili.

Smashers Dino Ice Age iso ja pieni yllätysmuna
Hyytävän hauska Smashers Dino Ice Age -yllätysmuna vie sinut suoraan jääkauteen. Kaiva esiin fossiilin osat erilaisten massojen sisältä (lima, putty ja hiekka) ja kokoa osista jääkautinen dino. Valitsetko ison vai pienemmän yllätysmunan?
Tulossa myyntiin syksyllä 2020.

Smashers Dino Ice Age leikkisetti
Kääks! Hurjan nälkäinen Ice Rex -dino popsii ja murskaa dinosauruksen munia hurjasti äännellen. Leikkisetti sisältää Ice Rex -dinon, kaksi Smashers-figuuria ja pesän munalle.
Tulossa myyntiin syksyllä 2020.