Rainbocorns

Sateenkaaren värejä, kimallusta, yllätyksiä, kääntöpaljetteja, yksisarvisia ja suloisia pehmoja – tätä kaikkea on Rainbocorns. Munien sisältä paljastuu ihania yllätyksiä aina yksisarvisista karvakavereista muihin figuureihin!

Tutustu Rainbocorns -pehmoihin Lelukirjan nettisivuilla klikkaamalla tästä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

RAINBOCORNS
Munan sisältä paljastuu pullea yksisarvinen, jolla on seuranaan monta pienempää yllätystä. Rainbocornsin ihmeellinen maailma sisältää kaiken aina sateenkaaren väreistä kääntöpaljetteihin. Avaa ja ihastu!

RAINBOCORNS SPARKLE HEART SURPRISE
Rainbocorns-munan sisältä paljastuu ihania asioita: suloisen pikkupehmon kimalteleva sydän kätkee yllätyksen ja pikkufiguuri vaihtaa väriä, kun se dipataan kylmään veteen. Pakkaus sisältää myös taianomaista yksisarvisen kakkaa. Useita erilaisia.

RAINBOCORNS ITZY GLITZY
Rainbocorns -yllätykset ihastuttavat kaikissa sateenkaaren väreissä. Pienen munan sisältä paljastuu soma pikkufiguuri, siivet, sydänkoru, sormus ja hiuspinni. Itzy Glitzy -munia voi ostaa joko kahden tai neljän munan pakkauksessa.

RAINBOCORNS SWEET SHAKE Yllätyspehmo
Tehdään herkullinen pirtelö ja ihastutaan uuteen pehmoon! Jäätelömaljapakkauksen sisältä paljastuu ihania yllätyksiä: soma puhuva Rainbocorn-pehmo, pikkulemmikki tai ehkä kaksi, pieni pirtelölasi ja lusikka sekä ohjeet ja ainekset taikapirtelön valmistamista varten.

RAINBOCORNS BIG HAIR PÖRRÖPEHMO
Pörröhiuksilla koristeltu iso Rainbocorns-muna sisältää yli 25 ihanaa yllätystä. Pakkauksesta löytyy mm. jättipehmo, paljettisydän, hiuspanta ja -koristeita, aurinkolasit, koruja, muistivihko ja kynä, hius- ja ihotatuointeja sekä 3 pikkufiguuria.