Vill du bli en del av vårt team? Vi rekryterar!

REKRYTERING AVSLUTAD!

Är du en person som drivs av försäljning och kundmöten, vill du arbeta både med butiker och centrala kunder? Då har vi kanske rätt utmaning för dig i vårt svenska team.

Dina arbetsuppgifter:

Som Sales Rep / KAM för Toyrock ansvarar du för att säkerställa att Toyrock finns representerad i alla relevanta kanaler på den svenska marknaden samt att driva en god och lönsam utveckling på utvalda nyckelkunder.

Dina kundkontakter kommer att finns både i butiksledet och med centrala kunder, affärsdialogen kommer att hållas med både butiksansvariga och centrala inköpare.

För att lyckas i rollen är det viktigt att utveckla och bygga starka och långsiktiga relationer samt identifiera värden som utvecklar vår gemensamma affär tillsammans med kunden.

Tjänsten innebär en del resor och övernattningar och du utgår från ditt hemkontor.

Som Sales Rep / KAM är du Toyrocks ansikte utåt mot kund, du informerar om Toyrocks produktportfölj, lämnar offert och avtalsförslag samt driver försäljning på butiks- och central nivå. Vidare ansvarar du även för att:

  • Säkerställa att avtalade sortiment och kampanjer säljs in till kund
  • Optimera försäljningen av Toyrocks portfölj hos centrala kunder för att uppnå omsättnings – och lönsamhetsmål
  • Genomföra löpande möten både med butiker och centrala kunder
  • Bevaka konkurrenters aktiviteter och kommunicera med kategorichefer
  • Närvara vid mässor för att presentera och sälja in nyheter
  • Samverka med andra avdelningar – marknad, kategorichefer och kundsupport
  • New Business – Identifiera och bearbeta nya kunder
  • Medverka vid prognosarbete
  • Skapa och driva säljaktiviteter/kampanjer tillsammans med dina kunder

 

Vem är du:

Du är en erfaren säljare med erfarenhet av försäljning både till butik och centrala kunder. Du har erfarenhet från leksaksbranschen och har ett upparbetat kontaktnät i butiksledet. Du har kunskap och förståelse för konsumenthandeln och snabbrörliga konsumtionsvaror. Du är en stark relations byggare med ett tydligt affärsintresse som skapar engagemang kring våra produkter.

Som person är du självgående, drivande och initiativrik med hög energinivå. Du har förmågan att strukturera din tid och arbetar självständigt gentemot uppsatta mål, samtidigt som du bidrar till dina kollegor med ditt engagemang.

Du har goda datorkunskaper (Officepaketet) och är van vid att arbeta med IT baserade system inom försäljning, produktdata och uppföljning.

Språk – svenska och engelska flytande i tal och skrift

B-körkort – krav för denna tjänst

Du blir en del av den svenska organisationen och rapporterar till Country Manager Sverige.

Placering: Hemkontor. Vi är flexibla gällande bostadsort.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett utmanade och roligt arbete med utvecklingsmöjligheter i ett expansivt bolag med fokus på tillväxt på den nordiska marknaden. Vi är ett engagerat team med kompetenta kollegor med olika ålder, erfarenheter och intressen. Vi värnar om utbildning och erbjuder vår personal möjligheter till kurser / utbildningar inom olika områden löpande.

Fast månadslön

Bonusavtal

Tjänstebil

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV till johan@toyrock.se

För mer information gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Johan Sten, Country Manager, johan@toyrock.se , 0736–929205.

 

Vilka är vi?

Toyrock Oy grundades 2014 och är idag en av de ledande aktörerna inom leksaker och aktivitetsprodukter på den finska marknaden. Vi har kontor i Åbo och Esbo samt ett showroom på 500m2 i Vanda. I augusti 2022 startade vi upp vår verksamhet i Sverige.

Vi är idag 18st anställda i Norden som arbetar med sälj, marknad, inköp och logistik.

Toyrock är ett företag som fokuserar på import, grossistförsäljning och marknadsföring av barnleksaker och produkter relaterade till fritidsaktiviteter för barnfamiljer.

Vårt uppdrag är att se till att det finns tillräckligt med mångsidiga, utvecklande och intressanta leksaker för barn i alla åldrar.

Vårt sortiment innehåller våra egna varumärken Toyrock Games, Toyrock Sport och Toyrock Summer samt produkter från välkända tillverkare och varumärken. I vårt sortiment hittar du bland annat varumärken som Escape Room Games, Clementoni pussel, Crayola arts & craft, Animagic interaktiva djur, Build a Bot robotar och modeller från Revell. Hos oss hittar du också ett stort urval av pooler, spabad och badleksaker från Bestway samt poolkemikalier från H2O Clear Pool. I vår portfölj finner du även starka lokala licenser så som Bamse och Mumin.

För mer information besök gärna  www.toyrock.se.

 

Små saker kan skapa fantastiska upplevelser för människor i alla åldrar. Vi på Toyrock arbetar dagligen för att möjliggöra detta.