Toyrock Oy - tietoa yrityksestä

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden agentuuritoimintaan, maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta – ”peruskalliota”. Haluamme myös, että se kuvastaa samaan aikaan vakaata ja luotettavaa toimintatapaa, johon asiakkaat voivat perustaa hyvän yhteistyön kanssamme.

Valikoimassamme on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien tuotteita ja tuotemerkkejä, esim. Mattel-brändit Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Bestwayn uimalelut, Swim & Fun allaskemikaalit, Revell pienoismallit ja RC-tuotteet.

Toyrockin arvot

Takaamme asiakkaillemme korkean ja luotettavan palvelutason. Olemme osaava ja luotettava partneri. Toyrockin valikoimissa olevat tuotteet hankitaan sellaisilta toimijoilta, joiden toiminta on korkealaatuista ja yleisten lelualan standardien (esim. International Council of Toy Industries) hyväksymää myös eettisten vaatimusten osalta. Kaikkien Toyrockin tuotteiden on täytettävä alan direktiivien sekä lakien ja asetusten vaatimukset – poikkeuksetta.

Pienistä ja mukavista asioista syntyy elämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Niiden mahdollistamiseksi me kaikki Toyrockissa teemme työtä päivittäin.

Luotettavuus - Vastuullisuus - Turvallisuus - Elämyksellisyys

 

Asiakkaitamme

Tuotteitamme myyvät kauppaketjut, yksityiset lelukaupat ja muut erikoisliikkeet kautta maan. Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin.

Toyrock asiakkaat 012017