IMC

Asuuko teidän perheessä pieni eläintenhoitaja? Ystävykset Bianca, Lucy ja Lola ovat joulun varmimpia lahjavalintoja perheen pienimmille! Oikean kissan- ja koiranpennun tavoin käyttäytyvissä interaktiivisissa lemmikeissä on useita erilaisia toimintoja. 

Katso video

 

Bianca

65095847 BIANCA

Suloinen Bianca-kissa rakastaa lankakeräänsä ja sinua! Oikean kissanpennun tavoin käyttäytyvä Bianca leikkii lankakerällään, kääntää päätään, kun kutsut sitä ja kyyristyy, kun silität sitä selästä. Tuote toimii 4 x AAA-paristolla (sisältyy pakkaukseen). Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.   

 

Lucy koira

 

65007963 LUCY

Lucy on kuin oikea koiranpentu ja se osaa monta hauskaa temppua. Anna Lucylle komento ja se tottelee sinua. Koira toimii äänikomennoilla ja tekee yhteensä 15 erilaista temppua. Tuote toimii 4 x AA-paristolla (sisältyy pakkaukseen). Ikäsuositus yli 3-vuotiaille. 

 

Lola 

65094802 LOLA

Lola on pieni koiranpentu, joka ymmärtää puhetta ja tekee erilaisia temppuja. Lola osaa viisi omaa temppua ja viisi yhteistä temppua siskonsa Lucyn kanssa (myydään erikseen). Tuote toimii 3 x AAA-paristolla (sisältyy pakkaukseen). Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.