Allaskemikaalit

Virkistävää riemua koko kesäksi!

Oman pihan uima-altaasta riittää iloa ja riemua pitkäksi aikaa, kun altaan vesi pidetään puhtaana ja raikkaana allaskemikaaleja käyttämällä.

Allas 

Tarkista veden pH-taso

Aloita tarkistamalla veden pH-taso, sillä se vaikuttaa siihen kuinka paljon allaskemikaaleja tarvitaan. Oikea pH-taso myös tehostaa allaskemikaalien vaikutusta. Mittaa veden pH-taso säännöllisesti testiliuskoilla ja muuta se tarvittaessa oikealle tasolle käyttämällä pH- tai pH+ -kemikaalia.

Desinfioi ja ylläpidä veden puhtautta

Desinfioi vesi tarvittaessa käyttämällä nopeasti liukenevia kloorirakeita. Parhaimman tehon saat, kun käytät desinfiointiaineita säännöllisesti heti ensimmäisestä altaan täytöstä alkaen. Ylläpidä veden puhtautta käyttämällä säännöllisesti hitaasti liukenevia kloorivalmisteita tai klooritonta, monivaikutteista allaskemikaalia.

Nestemäinen levänestoaine ehkäisee levän kasvua ja samalla se pidentää kloorin vaikutusaikaa.

Mekaaninen puhdistaminen

Poista irtoroskat vedestä säännöllisesti allashaavin ja pohjaimurin avulla. Peitä allas suojapeitteellä aina kun sitä ei käytetä. Kierrätä altaan vettä suodatinpumpun avulla päivittäin. Huuhtele suodatinpumpun suodatin päivittäin vedellä ja vaihda se tarvittaessa uuteen.

Swim & Fun -tuotteilla allasveden puhtaanapito on helppoa ja nopeaa! Tehokkaat allaskemikaalit desinfioivat allasveden, ylläpitävät sen puhtautta ja ehkäisevät bakteerien muodostumista. Monivaikutteiset yhdistelmätuotteet sisältävät useita tehoaineita ja niiden käyttö on helppoa ja nopeaa. Pidä uima-altaan vesi puhtaana oikeilla tuotteilla ja nauti kesästä.

Lue lisää: Swim&Fun 

Käytä allaskemikaaleja ja desinfiointiaineita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.