bw logo

Vedessä leikkiminen on mukavaa puuhaa!

Bestwayn valikoimista löydät vesilelut lähes kaikenlaisiin vesileikkeihin. Uimalasit, snorkkelit ja uimalelut yhdessä tai erikseen käytettynä luovat puitteet taatusti mukavalle yhdessäololle.

Hauskat ja hyödylliset uimalelut kehittävät myös uimataitoja. Uima-avut ja uimakellukkeet auttavat pienempiä lapsia tottumaan vedessä oloon, on kuitenkin tärkeää, että kaikkia lasten uimaleluja käytetään aikuisten valvonnassa.

Tuotelinjat

Uima-avut

UIMA AVUT

Snorkkelit

snorkkeli

uimalasit

UIMALASIT

Uimapatjat

patjat

Renkaat

20036077 UIMARENGAS FLUORESCENT Ø 91 CM

Pallot

rantapallo

Altaat

lastenallas

Slidet

slide

Lisenssituotteet

20091054 DISNEY PRINCESS UIMASETTI
 

Bestwayn valikoimista löytyy laaja valikoima niin pieniä kuin isojakin uima-altaita.

Ilmatäytteiset porealtaat luovat mukavat puitteet myös aikuisten rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Säännöllisellä huoltamisella näistä altaista on sinulle ilo moneksi vuodeksi.

Ilmatäytteisillä kumiveneillä tai SUP-laudoilla voit kuntoilun lisäksi nauttia myös esimerkiksi eräretkeilystä. Pakkaa retkelle mukaan reppu, eväät ja teltta makuualustoineen, lähes kaikki nämä tuotteet löydät Bestwayn lisenssituotteiden valikoimista.

Yövieraiden varalle valikoimista löytyy laaja mallisto erikokoisia ilmatäytteisiä patjoja jotka täyttyvät muutamassa minuutissa ja takaavat mukavan matkan ”höyhensaarille”.

Bestwayn muut tuotteet

AGP (Above Ground Pool) eli isot altaat

allassetti

Lay-Z-Spa

lay z spa

Patjat

vieraspatjat

Veneet

venesetti

SUP-laudat

sup laudat

Camping

camping

 

Lue lisää www.bestway-global.com